Loes Lucassen

Heb je een persoonlijke vraag?


Tel. +31 (0)40 340 01 01

info@fontissimo.nl

Ondersteuning MKB

Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is doorlopende ontwikkeling en actuele kennis van belang.
Waarom eigenlijk en wat hangt er vanaf? 

·       Gemotiveerde medewerkers: uw personeel wil betrokken zijn. Ontwikkeling en scholing bindt medewerkers aan uw bedrijf en zorgt voor weinig ziekteverzuim.

·       Tevreden klanten: klanten stellen steeds zwaardere eisen en willen steeds sneller geholpen worden. Klanttevredenheid valt of staat met de kennis en betrokkenheid van uw personeel.

·       Invullen vacatures: bent u een goede werkgever met aandacht voor personeel en ontwikkeling? Dan blijven medewerkers langer bij u. En als er vacatures zijn zullen kandidaten eerder solliciteren omdat u als werkgever een goede reputatie heeft opgebouwd.

·       Cultuur en sfeer binnen het bedrijf en op de werkvloer: iedereen wil gewoon “lekker werken”. Open communicatie met ruimte voor ideeën wordt gewaardeerd en levert waardevolle kennis en ideeën op.

 

Heeft u vragen of wil u eens praten over de mogelijkheden die Fontissimo biedt om bovenstaande goed te regelen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd en werken daarnaast samen met gerenommeerde partners zoals Mens +, Eindhoven.works.nl en Smart Advocaten.

De voordelen van Fontissimo

  • Flinke kostenbesparing bij verstoorde arbeidsrelaties of ziekteverzuim
  • Lagere personeelskosten door focus op groei
  • Personeelsbeleid volgens wetgeving geregeld
  • Een sterk team van medewerkers die trots zijn op het bedrijf waar zij voor werken
  • Rust en structuur

 

Verantwoordelijke voor Fontissimo is Loes Lucassen. Door haar jarenlange ervaring als Manager en MT-lid van middelgrote organisaties, weet Loes als geen ander hoe belangrijk medewerkers zijn voor een bedrijf.

Informatie aanvragen?

Neem contact met ons op

Contact opnemen