Loes Lucassen

Heb je een persoonlijke vraag?


Tel. +31 (0)40 340 01 01

info@fontissimo.nl

"We zijn op zoek gegaan naar een bedrijf dat onze personeelsdossiers kon digitaliseren. Hierbij zijn wij uitgekomen bij Fontissimo en daar zijn we erg blij mee omdat het ons uiteindelijk nog veel meer voordelen heeft geboden dan we van tevoren hadden bedacht.

  • We hebben nu alle dossiers compleet en op één plek
  • Onze gesprekken met medewerkers hebben meer diepgang en door de hulpmiddelen in het programma krijgen we sturing om goede gesprekken te voeren, die voor ons heel waardevol zijn gebleken."

“Afgelopen jaar zijn wij met Fontissimo aan de slag gegaan. Ik had behoefte aan een systeem wat mij en de medewerkers inzicht zou geven in het hele HR-beleid. Van functioneringsgesprekken en dossiers tot de persoonlijke ontwikkeling en groei van medewerkers. Mijn team beheert nu zelf hun eigen dossier. Digitaal en 24/7 bereikbaar, heel eenvoudig door in te loggen op het systeem. Het geeft rust en structuur op de werkvloer en het heeft veel meer inzicht gegeven. De persoonlijke aandacht van Loes heb ik daarnaast als heel prettig ervaren.”

“Aditech werkt vanaf 2016 met het Fontissimo-systeem. Het meest waardevolle dat het ons heeft gebracht is dat onze medewerkers nu 24/7 en digitaal toegang hebben tot hun dossier en ze veel meer gefocust zijn op hun (team)doelstellingen. Goed voor hun persoonlijke ontwikkeling én voor de groei van onze organisatie.

Informatie aanvragen?

Neem contact met ons op

Contact opnemen